Blog

A3 Offers Advies en Administratie

A3 Offers Advies en Administratie verzorgt al meer dan 25 jaar (volledige) administraties voor het MKB, vrije beroepsbeoefenaars, VvE’s en zzp-ers. www.a3offers.nl

Yesterdays Home runs don't win today's games.

Yesterdays Home runs don't win today's games.

Haagse Vastgoed Toppers

Homerun Makelaars en Infinitas Real
Estate houden niet voor niets samen
kantoor op het Statenplein. Ze hebben
dezelfde mentaliteit: tanden erin zetten en
zorgen dat elke klant langdurig tevreden is
met het resultaat. Geen gebakken lucht,
maar eerlijk advies en een enorme drive
om iets neer te zetten. En dat werkt!

Lange wachtlijsten voor sociale huur door ‘preventief inschrijven’

De wachttijden voor een sociale huurwoning kennen landelijk sterke verschillen en worden negatief beïnvloed door huishoudens die zich ‘preventief inschrijven’. Dat blijkt uit het rapport ‘Wachten, zoeken en vinden’ van onderzoeksbureau RIGO dat Minister Blok (Wonen) deze week naar de Tweede Kamer stuurde.

Overheid begroot wederom te weinig huurtoeslag in 2015

De overheid keerde in 2015 jaar 333 miljoen euro meer huurtoeslag uit dan begroot, zo blijkt uit het financieel jaarverslag van de Rijksoverheid. Om toekomstige bezuinigingen op de huurtoeslag te voorkomen, roept Aedes (de koepel van woningcorporaties) de overheid op om de kosten voortaan realistischer te begroten.

Vijf miljard euro beschikbaar voor investeringen in vrije huursector

Het tekort aan vrijesectorhuurwoningen tussen de 700 en 1000 euro ligt niet aan geldgebrek bij beleggers: die staan te popelen om te investeren en hebben hiervoor vijf miljard euro klaarliggen. Dit meldt het Financieele Dagblad op basis van onderzoek van economisch adviesbureau Stec Groep, waaraan 105 gemeenten meewerkten.

Je huurwoning tijdens je vakantie onderverhuren: mag dat zomaar?

Het onderverhuren van je huurwoning tijdens je vakantie kan een leuk zakcentje opleveren, zeker als je lang op reis gaat. Maar mag dit eigenlijk wel? Huurwoningen.nl legt uit waar je op moet letten om niet voor vervelende (en dure!) verrassingen te komen staan.