Laan van Meerdervoort 671 671a, Den Haag

€ 695.000 k.k.

 • Omschrijving

  Dit grootse drielaagse hoekpand betreft een voormalige winkel (kantoor) op de begane grond, garage en een riant tweelaags bovenhuis. Totaal gebruiksoppervlakte ruim 330m2.
  Het kent dan ook vele gebruiksmogelijkheden en is de laatste jaren als volgt in gebruik, maar kan natuurlijk geheel naar uw eigen smaak en ideeën worden ingedeeld.

  * Rozenstraat 1 (begane grond):
  Eigen entree naar de voormalige winkel, hetgeen de laatste jaren als kantoor verhuurd is geweest. Deze ruimte kent eigen meters voor gas en elektra, als ook een eigen CV ketel, keukenblok en apart toilet. Door de hoekligging heeft het ook een hoge attentiewaarde en mede door de grote en vele ramen, is het ook erg licht binnen. De totale ruimte is 11,5 meter diep en ca. 5 breed. De achtergelegen kamers zijn thans niet bereikbaar. Zij zijn bereikbaar via de bovengelegen woning. De berging, kelder, bergkamer en slaapkamer, met aparte keuken en toilet, zijn toegankelijk gemaakt via een inwendig trappenhuis via de eerste verdieping. Via de keuken bereikt u de tuin van 6.29 x 6.91 (NW).

  * Laan van Meerdervoort 671 (eerste verdieping - aparte woning):
  Via de aparte entree op straatniveau, bereikt u de ruime hal op de begane grond van 1.88 breed en 5.15 lang. Hier treft u de twee elektrameters en gasmeters aan voor zowel de eerste verdieping (671), als die voor de tweede verdieping (671a).
  Trappenhuis naar de eerste verdieping, alwaar overloop. Het trappenhuis en de overloop zijn nog maar recent opgeknapt. De overloop is 4.63 lang en 2.49 breed. Eigen toegang naar de riante woonkamer van 10.30 x 4.64. Door de hoekligging veel ramen en leuke speelse erker.
  Grote open haard in de living en aan het eetgedeelte eveneens een voorzethaard (niet in gebruik). Achtergelegen slaapkamer van 5.25 x 4.64. Recent gemoderniseerde badkamer van 2.98 x 2.45 met inloopdouche, vaste wastafel en hangend toilet. Klein balkon aan de achterzijde.
  Via de overloop bereikt u aan de voorzijde de L-vormige keuken met enige inbouwapparatuur. De maatvoering is 3.53 x 1.95.

  * Laan van Meerdervoort 671a (tweede verdieping - aparte woning):
  Via de overloop van de eerste verdieping, bereikt u het trappenhuis naar de tweede verdieping. Ook hier een ruime overloop. Fraaie en lichte woonkamer en-suite (door hoekligging), van 5.14 x 4.95 en 4.29 x 4.64. Vanzelfsprekend met schuifdeuren en vier kasten rondom, als ook meerdere schouwen. Leuke erker aan de zijkant. Dan ruime slaapkamer aan de achterzijde van 5.25 x 4.64. Ook hier weer veel raampartij en schouw.
  Voorzij (slaap) kamer van 1.95 x 3.53. Via de overloop aparte moderne douche met vaste wastafel. Aparte gangkast alwaar aansluiting wasmachine en opstelplaats CV ketel. Apart toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken van 2.98 x 2.47. Doorloop naar achtergelegen balkon.

  * Rozenstraat 3 (garage);
  Aparte garage met inrijdeur. Totaal 7.42 diep en 2.54 breed. Via de garage bereikt u de achtertuin. Ook is de achtertuin via de straat bereikbaar (zijdeur).

  Wat u verder wilt weten:
  * ruim 330m2 netto vloeroppervlakte
  * afgekochte erfpacht
  * 4 toiletten
  * 4 keukens
  * 3 CV ketels
  * 3 keer gasmeter
  * 3 keer elektrameter
  * kelder
  * diverse voorzetramen (was gesubsidieerd vanuit gemeente Den Haag)
  * plat dak
  * kadastraal thans 1 object
  * talloze gebruiksmogelijkheden
  * gelet op bouwjaar; lood-, asbest- en ouderdomsclausule
  * lege oplevering

 • Locatie

  [ { "address": "Laan van Meerdervoort 671", "zipCode": "2564 AB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0727334, "lng": 4.2597159, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 695.000 k.k.
  Status
  Verkocht
  Oplevering
  in overleg

  Bouw

  Soort woonhuis
  Eengezinswoning, Hoekwoning
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Bouwjaar
  1926
  Onderhoud binnen
  Goed
  Onderhoud buiten
  Goed

  Oppervlakten en inhoud

  Woonoppervlakte
  330m²
  Perceeloppervlakte
  200m²
  Overig oppervlakte
  10m²
  Inhoud
  1201m³

  Indeling

  Aantal kamers
  8
  Aantal slaapkamers
  4
  Verdiepingen
  3

  Energie

  Isolatie
  Voorzetramen
  Verwarming
  C.V.-ketel
  Ketel
  3 ketels

  Buitenruimte

  Tuin
  Achtertuin
  Achtertuin
  45m², 740×740cm

  Garage

  Soort garage
  Vrijstaand steen
 • Brochure

  Download Brochure
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  
 • Plattegronden